Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

ASVZ is een zorgorganisatie, gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Onze 5000 medewerkers zetten zich samen met ruim 1900 vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten in Zuid-Holland en West-Brabant. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn.

Groot in kleinschalige zorg
We hebben een schat aan specialistische kennis en ervaring in huis. We hebben tientallen eigen woonvoorzieningen, maar doen ons werk ook bij mensen thuis. Ruim 2000 mensen doen een beroep op de ambulante dienstverlening van ASVZ. Dat zijn cliënten die op zichzelf wonen, of gezinnen waarvan een ouder of kind een verstandelijke beperking heeft.

In de loop der jaren zijn ons veel verschillende vragen gesteld. Daardoor hebben wij een gevarieerd pakket van zorg en diensten kunnen opbouwen en beschikken onze medewerkers over zeer uiteenlopende vakkennis. Het dienstverleningspakket groeit mee met de vragen van cliënten. Alle teams binnen ASVZ hebben één gezamenlijk doel. De best mogelijke betaalbare zorg bieden aan cliënten.

Zoek een locatie

Maak een keuze

Woonplaatsen

Regio's

Regiokaart ASVZ

Regio's

Regiokaart ASVZ

Werken en leren

Werken en leren

Op zoek naar een baan of leuke vrijwilligersfunctie?

Bekijk onze vacatures >