Kerstactiviteiten bij ASVZ

Kerstmarkt ASVZ locatie Merwebolder Sliedrecht

Op woensdag 20 december ben je van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom op ASVZ locatie Merwebolder. Kom in een gezellige wintersfeer eten, drinken, deelnemen aan workshops en kerstinkopen doen.

Wat is er te beleven?

Er is volop zang en muziek. Kinderen kunnen o.a. marshmallows roosteren, glittertatoo's laten zetten, kerstballen maken en met de kersttrein mee. Voor de inwendige mens zijn er o.a. oliebollen, glühwein, broodjes beenham en andere versnaperingen. Dit kan genuttigd worden op het gezellige terras van bier-en statafels. In houten huisjes en kramen verkopen cliënten kerstproducten gemaakt door diverse dagbestedingsateliers van ASVZ. Ook zijn er kramen van winkeliers uit Sliedrecht en omstreken.

De markt is voor iedereen toegankelijk. De kerstmarkt vindt buiten op het nieuwe plein bij de entree van de Merwebolder plaats. Het plein is onlangs opnieuw aangelegd en is veranderd in een ruime, overzichtelijke ontmoetingsplek. Misschien is er zelfs sneeuw en/of ijs!

Kom je ook?

Flyer kerstmarkt

In Leerdam, Udenhout, Nieuwerkerk a/d IJsel werden al kerstmarkten georganiseerd. In Sliedrecht vond een kerstwandeling plaats.