Benefietdiner Udenhout

Banner Benefietdiner

24 november jl. vond op ASVZ locatie Vincentius in Udenhout een benefietavond plaats. Tal van gasten genoten een avond lang van live muziek en heerlijk eten in de prachtige kapel van Vincentius.

Benefietdiner overzicht  Cheque benefietdiner Vincentius

Fotografie: Dion de Bakker van Ddb Fotografische Vormgeving

Inzamelen van een bijdrage voor het realiseren van een sportveld op het terrein van Vincentius was het doel van deze avond. De opening werd verzorgd door Brian Kluytmans, manager, en cliënten, Alejandro en Sven. Zij gaven aan dat ook voor mensen met een verstandelijke beperking sporten erg belangrijk is. Hun persoonlijke verhaal over het winnen van een roeiwedstrijd en het deelnemen aan Alpe d'HuZes kreeg veel applaus.

Ook werd ASVZ tijdens deze avond verrast met een schenking door mevrouw Dirks van Midden Brabant Advies namens de Goede doelen stichting van de NH1816. Zij overhandigde een cheque van € 10.000,- aan Sven en Alejandro. Mede hierdoor komt de realisatie van het sportveld weer dichterbij!

Ook de opbrengst van de veiling draagt bij aan het behalen van het doel. Schilderijen, beeldjes en een rondrit met een treintje; het ging allemaal onder de hamer.

Kortom, met meer dan 100 gasten, een heerlijk vier-gangen diner bereid samen met clienten, een veiling en een spetterend muzikaal optreden van United by Music was het een mooie avond die ruim € 21.000,- heeft opgeleverd.

De medewerkers, cliënten en vrijwilligers van ASVZ die deze avond mogelijk maakten ontvingen na afloop lovende reacties van de gasten.

Onderstaande bedrijven namen deel aan het benefietdiner.
   

              Harting Bank                                                 Kooterlogodonkerrood                 

Logo Vervoort

Ouwehand Logo Groot
Van Aarle Exsta Cmyk
10KH Logo Gebr Van ESCH Wegenb 10KH Logo Van ESCH
Logo Logokow2012 HR
VAN AKEN Logo PMS419 11KG Logo AVC DEF
Midden Brabant Advies