Nieuwsoverzicht

TDG bus2

Eerste crowdfundingsactie voor Tweewieler de Gadering is een succes!

29 augustus 2017 - ‘Transport in de knel! Help mee!’ was de oproep van ASVZ locatie Tweewieler de Gadering (TDG) uit Hoogvliet om middels crowdfunding een nieuwe werkbus aan te schaffen. Bij Tweewieler de Gadering werken mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de nieuwe bus kunnen klanten weer gebruikmaken van de gratis ophaaldienst voor fietsreparaties en doen werknemers zo waardevolle werkervaring op.

Lees meer


united%20by%20music%20conferentie

Daar zit muziek in! 15 november

16 augustus 2017 - Tijdens de eendaagse conferentie zal United by Music het unieke 'United by Music concept' laten zien, maar vooral ook laten ervaren. We verkennen de werkzame elementen van het concept en maken kennis met de bijzondere artiesten. Daarnaast gaan we ook graag met je in gesprek over wat er verbeterd kan worden en hoe we het concept verder kunnen ontwikkelen. Ben jij een zorgprofessional, beleidsmaker, onderzoeker, aanstormend muziektalent of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de conferentie! 

Lees meer


IMG_4456

Nieuwe menukaart Eetcafé Sjaars Rotterdam

10 augustus 2017 - Eetcafe Sjaars, ASVZ locatie Wielewaal te Rotterdam, heeft een nieuwe menukaart. Het menu staat garant voor lekker eten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten waaronder. Je kunt er o.a. desembrood carpaccio’, verse salades en heerlijke uitsmijters eten.

Lees meer