Je auto opladen bij ASVZ locatie Merwebolder, Sliedrecht

27 februari 2014 E-laadpaal

Sinds enige tijd staat er een e-laadpaal op het ASVZ terrein de Merwebolder in Sliedrecht. Deze biedt medewerkers de gelegenheid om de accu van een elektrische auto op te laden. Ook autobezitters die niet bij de Merwebolder werken kunnen hier nu gebruik van maken in de avonduren. De SGP-CU bracht in het kader van de verkiezingscampagne in januari een werkbezoek aan de Merwebolder in Sliedrecht en heeft daar deze mogelijkheid ter sprake gebracht.

De oplaadpaal is overdag beschikbaar voor medewerkers en kan op werkdagen ’s avonds vanaf 18.00 tot 7.00 uur en in het weekend door anderen gebruikt worden. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met anderen. Maak de paal vrij als je auto is opgeladen om te voorkomen dat iemand naar je op zoek moet. Om van de oplaadpaal gebruik te kunnen maken heb je een eigen oplaadpas nodig, die je via diverse websites kunt aanvragen.