ASVZ bouwt mee aan Wantijpop Dordrecht

22 mei 2014 Tekenen contract wantijpop

De komende drie jaar werken cliënten van de bolderbikes van ASVZ mee aan de opbouw van Wantijpop. Na een succesvolle pilot in 2013 is de samenwerking tussen Wantijpop, Fraaj, Netwerk en ASVZ officieel vastgelegd. De vier partijen slaan de handen ineen om mensen met een beperking een plek in de maatschappij te geven én met behulp van gerecyclede materialen het Wantijpark duurzaam aan te kleden. Wantijpop vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 juni.

Bijzondere samenwerking
Drie dagen lang werken jongeren van ASVZ mee aan de aankleding van het Wantijpark. In verschillende groepen gaan zij onder begeleiding aan de slag. Studio Fraaj schrijft de richtlijnen uit voor het creatieve ontwerp en is ook in het Wantijpark aanwezig om naast de begeleiders van ASVZ de opbouw en aankleding te begeleiden. Netwerk selecteert vanuit hun Recycling Centrale materialen als pallets, deuren, golfplaten en tractorbanden en stelt deze ter beschikking. Na afloop van het evenement worden de materialen ook weer opgehaald en gebruikt voor nieuwe doeleinden.