ASVZ fotowedstrijd tuindag 10 mei

09 juni 2014 ASVZ_logo_Tuindagen.jpg

Veel woningen en activiteitenlocaties hebben de beschikking over een voor/achtertuin. Onderhoud is hierbij regelmatig een aandachtspunt. Daarom organiseren we jaarlijks twee ASVZ tuindagen voor alle locaties van ASVZ die de beschikking hebben over een tuin. Een ‘doedag' in het voor- en/of het najaar waarin het samen zorg dragen voor de eigen leef- en werkomgeving, maar ook het maken van verbinding met- en stimuleren van actieve betrokkenheid van buurtgenoten/ familie en vrienden centraal staat.
De eerste Tuindag vond plaats op zaterdag 10 mei en daarbij hoorde een heuse fotowedstrijd.

34 inzendingen hebben laten zien dat er samen is aangepakt om veel tuinen bijzonder mooi te maken tijens de eerste ASVZ tuindag op 10 mei j.l. Een deskundige jury heeft zich inmiddels over de foto's gebogen en heeft hierbij gelet op:
1. Het thema ‘Samen aanpakken, bijzonder mooi'
2. Minimaal 1 en maximaal 5 pers. in beeld
3. Minimaal 1 attribuut in beeld
Per regio (Brabant, Rotterdam-Midden-Holland-ZHE, Waardenland) is er één winnaar uit de bus gekomen. Bekijk hier de winnaars.

In het najaar van 2014 is er weer een tuindag.