Webshop Waardijn van ASVZ vernieuwd

10 oktober 2014 Logo webshop Waardijn

De webshop van ASZV, Waardijn, bestaat al enige tijd, maar was aan vernieuwing toe. Vanaf vandaag 10 oktober is de vernieuwde webwinkel geopend.

Hetzelfde adres, maar een nieuwe indeling maakt alles overzichtelijker. De webshop is ingedeeld in drie nieuwe categorieën: cadeaus, kunst en relatiegeschenken. Alle producten in de webshop zijn gemaakt door onze cliënten en komen van verschillende winkels en dagactiviteitenlocaties. Bijzondere schilderijen, kussens, zeep en buitenkaarsen zijn een paar voorbeelden uit het uitgebreide assortiment. Ook kan je via de webshop een op maat gemaakte ‘geboortebol’ bestellen. Dit is een bol met daarop de naam van het pasgeboren kindje en de geboortedatum. Leuk is om dan het geboortekaartje als voorbeeld te nemen om er iets moois van te laten maken. Een speciaal cadeautje voor nieuwe ouders. Het adres is www.waardijn.nl  Kom gauw eens langs en laat je verrassen door de producten in onze winkel.