ASVZ in top-10 beste werkgevers

21 oktober 2014 Beste werkgevers logo 2014

ASVZ staat op de 10e plaats van beste werkgevers van Nederland en is 3e geworden van de beste zorgorganisaties. Dat hebben Effectory en Intermediair gisteren bekendgemaakt tijdens de Beste Werkgevers Awards 2014. Volgens Effectory is de gehandicaptenbranche een sector die zich onderscheidt door in tijden van verandering goed naar medewerkers te blijven luisteren.

Effectory: 'We zien dat de beste gehandicaptenzorgorganisaties van Nederland hun medewerkers duidelijk informeren over de noodzaak van een transitie en wat medewerkers hierin kunnen verwachten. Daarnaast betrekken de beste  gehandicaptenzorgorganisaties hun medewerkers actief bij vraagstukken die spelen in de organisatie. Zij maken actief gebruik van de ideeën van de medewerkers om de eigen organisatie te verbeteren en te innoveren.'

Tijdens de uitreiking van de awards presenteerden Effectory en Intermediair de top 50 beste werkgevers in de categorieën 'meer dan 1.000 medewerkers' en 'minder dan 1.000 medewerkers'.

Bekijk hier de hele lijst van de 50 beste werkgevers.

Klik hier voor het hele VGN artikel