Verwenmiddag voor cliënten

25 maart 2015 Nldoetweb1

In het kader van NL Doet hebben medewerkers van Rabobank Merwestroom een verwenmiddag verzorgd voor cliënten van ASVZ.

Naast acht medewerkers van de Rabobank hadden ook twee professionele schoonheidsspecialistes hun agenda leeggemaakt voor deze verwenmiddag. De behandelingen bestonden uit huidverzorging, make-up, nagellak en voetverzorging. Voor iedereen was er iets om mee verwend te worden. Gewoon even heerlijk relaxen voor het weekend begint. En dat was voor heel veel cliënten best heel bijzonder.

Na afloop van de behandeling werd er van alle cliënten nog een mooie portretfoto gemaakt. Een mooi aandenken aan een bijzonder mooie middag! Toen fotograaf Carin de portretfoto die ze had gemaakt op de camera liet zien aan Klazien, riep Klazien uit: ‘Wat ben ik mooi!’.

Als afsluiting werd ook nog een cadeau overhandigd. De Rabobank schonk een stapel nieuwe tuinstoelen voor de binnenkort op te leveren lokalen van het nieuwe dagactiviteitencentrum op loc. Merwebolder, aan de Touwbaan 3. Alle medewerkers van Rabobank Merwestroom die meegewerkt hadden aan één van de projecten van NL Doet, kregen een presentje. De artikelen hiervoor zijn gemaakt door de afdelingen Hodeka, Het Gilde, Koek & Cake en de Chocolaterie van Werk & Dagactiviteiten van ASVZ.
Het was een dag die met een klein beetje extra energie, heel veel moois opleverde voor alle betrokkenen!

Nldoetw2