Kypad verrast de Natuurgroep op ASVZ locatie Lingebolder in Leerdam

26 januari 2016 groepsfoto kypad

Vrijdagmiddag 22 januari werd de Natuurgroep op ASVZ locatie Lingebolder verrast door Kypad met een bolderkar met speelgoed.

Kypad (Kiwanis Young Professionals) is een lokale serviceclub van zes jonge mensen tussen de 25 en 35 jaar uit omgeving Alblasserwaard/ Drechtsteden. Deze groep zet zich voornamelijk in voor kleine maatschappelijke projecten. Door middel van wandel- en fietstochten of uit geldwerving sponsoren zij deze projecten. Deze keer was dagbestedingsgroep ‘de Natuurgroep’ de gelukkige.

Met ontzettend veel enthousiasme werd een versierde bolderkar met speelgoed door de negen cliënten van deze groep in ontvangst genomen. Het hoogtepunt was de elektrische lego trein waar ze veel plezier aan gaan beleven. Niet alleen de cliënten werden in het zonnetje gezet. Als blijk van dank kregen de zes jonge professionals naast bloemen ook zelfgemaakte cadeautjes.

De feestelijke middag werd afgesloten met taart en warme drankjes. Voor de cliënten was het een heerlijke dag!

groepsfoto kypad