Werk in uitvoering

13 mei 2016 IMG_20160503_085642

Op de locatie Vincentius in Udenhout wordt op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van een belevingstuin. Ruiken, beleven, ontdekken en geprikkeld worden zijn belangrijke elementen die terug te vinden zijn in de tuin. Cliƫnten hebben een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat door mee te denken en mee te werken in het ontwerp en uitvoeringsproces. Op dit moment worden in de ateliers de parkbanken voorzien van vrolijke kleuren en designs en is men bezig met het maken van een tuinbeeld.

Om de tuin gevarieerd te kunnen aanplanten zijn we nog op zoek naar stekken. Woont u in de buurt van Udenhout? En hebt u na het zomer klaar maken van uw tuin geurende en bloeiende vaste planten en/ of kruidenplanten over? Wij houden ons aanbevolen. Voor de regio Udenhout kunnen planten worden afgegeven bij het Tuincentrum. Het adres is: Schoorstraat 4 in Udenhout.