Toneeluitvoering Inter Amicos 27 mei bij ASVZ

20 mei 2016 Artikel toneelstuk inter amicos

Toneelgezelschap Inter Amicos speelt op vrijdag 27 mei om 20.00 uur 'Een Dag uit de Dood van Verdomde Lowietje' van Peter Nichols. De voorstelling vindt plaats in ASVZ "De Ark" aan de Touwbaan 1.

Guus en Riekje hebben een 18-jarige dochter. Wiesje heeft een ernstig meervoudige beperking en lijdt veelvuldig aan toevallen. Zij is hun enige kind en ze hebben ervoor gekozen haar thuis te verzorgen, hetgeen steeds grotere problemen oplevert in de relatie tussen Guus en Riekje. Regisseur Cor de Bruin heeft ervoor gekozen om vooral de lichtheid van het stuk te benadrukken. Peter Nichols heeft veel humor in het stuk geschreven en maakt van het zware onderwerp een amusant toneelstuk om te zien. Kaarten à 10 euro te reserveren via 0653744435 of f.n.schouten@hccnet.nl. De opbrengst van deze voorstelling gaat naar gehandicapte kinderen in Afrika.

Klik hier voor het artikel in Het Kompas Sliedrecht