4 jongeren van ASVZ doen mee aan Kunstkameraden 2016

30 juni 2016 De Cultuurkantine kunstkameraden

Kunstkameraden is een initiatief van Stichting De Cultuurkantine. De Cultuurkantine zet kunst en kunstenaars in voor de empowerment van jeugdigen die zich in een achterstandspositie bevinden en bevordert zo op positieve wijze hun interactie met de maatschappij en hun verdere ontwikkeling.

4 jongeren van ASVZ doen mee aan het project Kunstkameraden wat dit jaar in opdracht van de gemeente Tilburg wordt georganiseerd. Klik hier voor het tussentijds verslag waarin kunstenaars vertellen over het contact met hun kunstkameraden. Binnenkort wordt hun werk op locatie Vincentius getoond. De datum is nog niet bekend.

Hieronder een foto-impressie van de samenwerking.

Sigrid Joelia Jeroen Jerry Annette Ricardo

Joella en Sigrid              Jerry en Jeroen              Ricardo en Annette

Foto's: Pim Evers | LightHouse Studio Breda