Benefietdiner bedrijven Vincentius Udenhout

26 september 2016 Benefiet vierkant

24 november a.s. organiseert ASVZ een benefietdiner op ASVZ locatie Vincentius in Udenhout. Het doel van dit benefiet diner is geld in zamelen voor de realisatie van een sportveld voor de cliënten op locatie Vincentius in Udenhout.

Bedrijven uit de regio zijn van harte welkom deel te nemen.

Het doel van dit benefiet diner is, naast het ‘maken’ van een mooie herinnering met de betreffende relaties, samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de realisatie van een sportveld voor de cliënten op locatie Vincentius in Udenhout. Want, ook voor mensen met een beperking is sporten van essentieel belang! ASVZ ziet dat belang maar kan niet in alle sportwensen van de cliënten voorzien.

Meer informatie over het diner en de uitnodiging in pdf vindt u op de pagina Benefiet diner Vincentius.