Vrijwilligers organisatie 10.000 hours en B2s bij ASVZ in Udenhout

01 december 2016 10.000 hours feest in Udenhout
Springen, juichen en dansen op de platen van niemand minder dan hardcore-dj The Viper. Het was ruim negentig cliënten van ASVZ Vincentius in Udenhout woensdag gegund tijdens een mini-editie van Decibel outdoor.

Ruim zeven jaar geleden was Nienke Basslé van de partij toen Stichting 10,000 Hours werd opgericht. De doelstelling: vrijwilligerswerk in de dance-community vanzelfsprekend maken. En om met vrijwilligers en partners maatschappelijke projecten te realiseren voor kwetsbare mensen in de samenleving.

Hardstyle
De aanwezige cliënten namen deel aan een workshop dansen, dj’en of knutselen. Ricardo Burgemeester (16) uit Berkel-Enschot vindt het vooral gezellig. ,En ik vind hardstyle heel gaaf.' Naast hem staat Joyce Beun (21) uit Tilburg, die haar zelf versierde pet laat zien. Met dikgedrukte letters heeft ze er ‘hardstyle’ op geschreven.

Deze mini-variant van Decibel outdoor, mede-gefinancierd door b2s, organisator van het 'echte' festival, benadert de saamhorigheid en gezelligheid van z’n grote broertje met gemak. Het feestje duurt niet zo lang, maar de drie uurtjes op de zorglocatie in Udenhout zijn de moeite meer dan waard.

Image -6697165

Afgelopen zomer organiseerde 10.000 hours voor het eerst een VIP festival bij ASVZ. Dit keer op locatie De Merwebolder in Sliedrecht.

Bron: Brabants Dagblad