Kerstdiner SamenDoen, Culinaire Club en ASVZ op Lingebolder

12 december 2016 kerstdiner Lingebolder 2016

Vrijwilligers van SamenDoen, Culinaire Club en ASVZ serveren op 22 december een kerstdiner voor mensen in Leerdam die weinig te besteden hebben of eenzaam zijn. Supermarktketen Jumbo stelt de ingrediënten beschikbaar.

Voor het driegangendiner wordt ASVZ locatie de Lingebolder geheel in kerstsfeer gestoken, waarbij de kerstboom opgetuigd is en er voor live muziek gezorgd wordt.

Samenzijn
"In onze ogen verdient iedereen met Kerst een feestelijke maaltijd en nog veel belangrijker, een moment van samenzijn. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend, omdat sommige mensen weinig te besteden hebben of in een sociaal isolement verkeren," vertelt Hanneke Mensch namens SamenDoen.

Kerstdinerpakketten
Het is het derde jaar op rij dat familiebedrijf Jumbo Supermarkten gratis kerstdinerpakketten voor goede doelen beschikbaar stelt. "We zijn daar natuurlijk heel blij mee. Zo kunnen wij een gezellig én heerlijk driegangendiner organiseren. Onze vrijwilligers gaan vol enthousiasme aan de slag met de ingrediënten. Er is voor ieder wat wils: van soep en brood vooraf, vlees of vegetarisch als hoofdgerecht en een feestelijke chocoladepudding toe. We duiken de keuken in om er op 22 december een geslaagde avond van te maken."

jumbo.com/kerst

Het kontakt Leerdam