Opblaasbotenrace tijdens Bolderbraderie

14 juni 2017 603dfe38-2098-40c6-8052-a60b670fb76b

Een boot, twee peddels, een fontein en mooi weer. Dat alles is nodig om op zaterdag 17 juni twee kaartjes voor een pretpark naar keuze in Nederland te winnen. Dus iedereen tussen de 12 en 18 jaar met zwemdiploma is van harte welkom op de vijver bij de Merwebolder om zo hard mogelijk te roeien rond de fontein.

Samenvoorsliedrecht organiseert een opblaasbotenrace in samenwerking met het ASVZ op het terrein van de Merwebolder tijdens de Bolderbraderie. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Er wordt gestart in twee leeftijdscategorie├źn, 12 tot en met 14 jaar en 15 tot en met 18 jaar. Voor beide groepen is er voor de eerste drie plaatsen een mooie beker beschikbaar en voor iedere deelnemer een vaantje. De organisatie levert de opblaasbotenInschrijven kan op opblaasbotenrace@gmail.com, of via facebookpagina: www.facebook.com/samenvoorsliedrecht

Deze opblaasbotenrace is mogelijk gemaakt door de kringloopwinkel Sliedrecht en de Rabobank/Merwestroom.

Meer informatie over de Bolderbraderie