Nieuwe menukaart Eetcafé Sjaars Rotterdam

10 augustus 2017 IMG_4456

Eetcafe Sjaars, ASVZ locatie Wielewaal te Rotterdam, heeft een nieuwe menukaart. Het menu staat garant voor lekker eten waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten waaronder. Je kunt er o.a. desembrood carpaccio’, verse salades en heerlijke uitsmijters eten.

eetcafe Sjaars

De Specialiteiten van het huis zijn de overheerlijke panini’s en de huisgemaakte ‘Hamburger Wielewaal’. Op vrijdag 4 augustus organiseerden de medewerkers van het café een proeflunch. Dit met als doel het hele team te kunnen laten proefdraaien en zo de nieuwe kaart eigen te maken. Tegen een kleine prijs kon worden geproefd en gereageerd op de smaak.

Kom je ook eens eten? We ontvangen je graag op maandag t/m vrijdag tussen 11.30 en 14.00 om te genieten van je welverdiende lunch!

Team ‘Eetcafé Sjaars’ locatie Wielewaal
Aarnoudtraat 59, 3084 PA Rotterdam
T. 010-283 44 47
M. eetcafesjaars@asvz.nl