Wie zijn wij

Information in English

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Meer dan 5000 medewerkers zetten zich samen met ruim 1600 vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten. Dat kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen, kinderen of het hele gezin.

Ondersteuning
De samenleving stelt hoge eisen aan zelfredzaamheid. Daarom bieden wij mensen met een verstandelijke beperking en hun familie ondersteuning waar zij dat nodig hebben. Thuis, of in een van onze woonvoorzieningen.

Ambulante begeleiding
Ruim 2000 van onze cliënten doen een beroep op de ambulante zorg- en dienstverlening van ASVZ. Dat zijn cliënten die op zichzelf wonen, of gezinnen waarvan een ouder of kind een verstandelijke beperking heeft.

Persoonlijke aanpak
ASVZ geeft mensen met een verstandelijke beperking de kans hun leven vorm te geven. Uitgangspunt is het persoonlijke verhaal van de cliënt. Wij laten cliënten aangeven wat ze willen, hoe groot of klein hun vraag ook is. Samen zoeken we naar een antwoord.

Breed zorgpakket
In de loop der jaren zijn ons veel verschillende vragen gesteld. Daardoor hebben wij een gevarieerd pakket van zorg en diensten kunnen opbouwen en beschikken onze medewerkers over zeer uiteenlopende vakkennis. Het dienstverleningspakket groeit mee met de vragen van cliënten.

Goede relatie
ASVZ wil kwaliteitszorg bieden. Een goede relatie met de cliënt en zijn of haar familie staat daarom voorop. We blijven altijd in gesprek over elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden. Dat is de basis van betrokken en persoonlijke zorg- en dienstverlening.

ASVZ Koersbrochure