Tweewieler De Gadering

Klompenmakerstraat 69
3194 DD Rotterdam/Hoogvliet
T 010 2950751
E fietsenwerkplaats@asvz.nl

Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu zeven cliënten en twee begeleiders. Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De cliënten houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.

In de winkel/werkplaats werken cliënten die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo heeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aankan.

TDG-fiets

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen tot stand gebracht bij Tweewieler De Gadering, zo hebben zij nu alweer 6 jaar geleden hun eigen merk TDG stads-, oma-, cargo- en bedrijfsfietsen met succes uitgebracht. Nu kunt u alweer de nieuwe modellen TDG 2016 komen bewonderen in onze showroom.

Ook voor diverse onderdelen en accessoires kunt u bij TDG terecht. Tevens kunt u terecht voor o.a. garantie- afhandeling, snelle servicebeurten, ook uw verzekeringswerk en/of schadeherstel wordt snel en correct afgehandeld.  Ook kunt u gebruik maken van onze haal en breng service binnen de regio Hoogvliet, deze dienst is gratis en op afspraak te plannen.

Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

TDG zakelijk: Een fiets als communicatiemiddel
Voor bedrijven maakt Tweewieler de Gadering op maat gemaakte marketingfietsen. De fiets fungeert nu niet alleen als vervoermiddel, maar krijgt daarnaast een heel andere functie, namelijk die van communicatiemiddel. Met een fiets in de kleuren van uw bedrijf en met het bedrijfslogo op het frame draag je op een originele wijze de naam van je onderneming uit. Een rijdend reclamebord dat veel aandacht trekt. Leverbaar in diverse kleuren. Maat: 50 cm

TDG is dealer van Puch, Pointer, Aldo, Merida en TDG fietsen.

Tweewieler de Gadering levert dienstfietsen aan Vopak

Image 6026274

Joop van Gils mocht onlangs twintig fonkelnieuwe dienstfietsen leveren aan Daphne van der Veken, Facility coördinator bij Vopak Terminal Europoort bv. Tot grote trots van de coördinator van ASVZ Tweewielercentrum De Gadering verplaatsen de medewerkers van Vopak zich nu op hun fietsen over het terrein. Klik hier voor het volledige artikel.

I285415639396145693 Szw1280h1280

Actie najaar service beurt

Fietstocht 3 november Hoogvliet

Tweewieler de Gadering is ook te vinden op:

Facebook

www.tweewielerdegadering.com