Jubileum ASVZ

In 2019 bestaat ASVZ 50 jaar. Dit jubileum is een mooi moment om te kijken waar we vandaan komen, waar we staan én waar we naartoe willen. 2019 staat voor ASVZ in het teken van het jubileum met als thema '50 jaar vooruit'.

Feestmomenten

We vieren ons jubileum met cliënten, medewerkers, ouders/verwanten, vrijwilligers en zorgprofessionals. Dat doen we op verschillende momenten en op diverse manieren.

Er is een mooi jubileum magazine gerealiseerd met bijzondere verhalen van vroeger en nu. Dit magazine is begin mei verschenen. Iedereen die normaal AanZet ontvangt heeft ook dit 68 pagina's tellende magazine ontvangen. Heeft u het niet ontvangen, maar wilt u het wel graag in bezit krijgen? Stuur dan een mailtje naar pr@asvz.nl met daarin uw adresgegevens en aanvraag van het jubileummagazine.

Op 7 september vindt er op locatie Merwebolder voor (oud)medewerkers een reünie plaats.  Meer informatie op deze pagina https://www.asvz.nl/actueel/reuenie-asvz-50-jaar-vooruit/

Alle woningen ontvangen vanaf halverwege maart een feestpakket. Met dit pakket kunnen ze een eigen feest vieren op de manier die bij de bewoners past. In het pakket zitten onder andere feestvlaggen,-hoedjes, confetti en een bonnenboekje om zelf een leuk feest te organiseren.

Op 24 augustus zijn alle omwonenden van de Merwebolder in Sliedrecht welkom voor een feestmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Lees hier meer over de feestmiddag.

Jubileum collectie

Cliënten maken prachtige producten op de dagbestedingslocaties van ASVZ. Speciaal voor het 50-jarig bestaan is een feestelijke jubileumcollectie samengesteld.