Jubileum ASVZ

In 2019 bestaat ASVZ 50 jaar. Dit jubileum is een mooi moment om te kijken waar we vandaan komen, waar we staan én waar we naartoe willen. 2019 staat voor ASVZ in het teken van het jubileum met als thema '50 jaar vooruit'.

Feestmomenten

We vieren ons jubileum met cliënten, medewerkers, ouders/verwanten, vrijwilligers en zorgprofessionals. Dat doen we op verschillende momenten en op diverse manieren.

Er is een mooi jubileum magazine in de maak met bijzondere verhalen van vroeger en nu. Eind april zal dit verschijnen. Iedereen die normaal AanZet ontvangt zal ook dit 68 pagina's tellende magazine ontvangen. We houden u op de hoogte van de precieze datum zodat u de brievenbus in de gaten kunt houden.

Op 7 september vindt er op locatie Merwebolder voor (oud)medewerkers een re√ľnie plaats. Meer informatie en details over deze dag komen later.

Alle woningen ontvangen vanaf halverwege maart een feestpakket. Met dit pakket kunnen ze een eigen feest vieren op de manier die bij de bewoners past. In het pakket zitten onder andere feestvlaggen,-hoedjes, confetti en een bonnenboekje om zelf een leuk feest te organiseren.

Jubileum collectie

Cliënten maken prachtige producten op de dagbestedingslocaties van ASVZ. Speciaal voor het 50-jarig bestaan is een feestelijke jubileumcollectie samengesteld.