ASVZ locatie Merwebolder neemt nieuwe muziektent in gebruik.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op zaterdag 14 april is op ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht een prachtige, multifunctionele, muziektent in gebruik genomen. Onder veel belangstelling van cliënten, ouders/verwanten en personeel werd de nieuwe muziektent geopend.

De muziektent is geschonken door de ouder-verwantenvereniging Merwebolder/Lingebolder (OVV). Vorig jaar bestond de OVV 40 jaar en zij dachten “Wie jarig is trakteert”. Met behulp van veel sponsoren heeft de OVV voldoende geld bijeen gebracht om de muziektent te realiseren. Het idee ontstond toen Wim Kos, voorzitter van de raad van bestuur van ASVZ, vertelde dat er op de Merwebolder behoefte was aan een plek waar optredens konden plaatsvinden.

Nico van Delft, penningmeester van de OVV, bedankte in zijn openingstoespraak alle gulle gevers van harte. Wim van Keulen, voorzitter van de OVV, onthulde hierna het bordje met sponsoren. Met een flink gejuich en concert van roltoeters werd de muziektent officieel geopend verklaard. De multifunctionele muziektent is te vinden op een prominente plek op de Merwebolder, op de kruising van de winkelstraat met het nieuw ingerichte voorplein. Voor en na de officiële opening van de muziektent gaven Elna en Leo, samen met medewerkers van de afdeling muziek, een concert. Met de ingebruikname van de muziektent is een langgekoesterde wens van ASVZ in vervulling gegaan. Dat er nog maar veel mooie optredens mogen plaatsvinden.

De muziektent op ASVZ locatie Merwebolder