ASVZ-videoclip: Vier het leven

Terug naar nieuwsoverzicht

Heb jij ‘m al gezien? We maakten een videoclip op het lied ‘Droom, Durf, Doe en Deel’ van Marco Borsato. In de clip vieren bewoners en medewerkers het leven. Woningen, dagbestedingslocaties en kinderdagcentra... We vieren het feestje met heel ASVZ!

Want het leven is mooi, ondanks alles wat er speelt in de wereld. Als je oog hebt voor de kleine dingen, en voor wat er écht toe doet, kun je zeker genieten. Dan heeft het leven zin. Denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. 

Mogelijkheden in beperkingen

Afgelopen jaar stond ASVZ meer dan ooit voor de uitdaging om te kijken naar wat wél kan. Samen gingen we de uitdaging aan. Of je nu woont of werkt bij ASVZ. Samen maakten we het verschil. Wat zijn we trots op onze cliënten en medewerkers. Zij maakten het motto van ASVZ ‘mogelijkheden in beperkingen’ meer dan waar.

Vier het leven

Met deze clip willen we iedereen even los laten komen van alles wat de samenleving soms zo beheerst. Versoepelingen worden aangekondigd en dat is een feestje waard! Samen met bewoners en medewerkers hebben wij alvast een feestje gevierd. Geniet en vier het leven!