ASVZ viert 50-jarig bestaan in 2019

Terug naar nieuwsoverzicht

ASVZ viert 50-jarig bestaan in 2019

In 2019 bestaat ASVZ 50 jaar. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan! Ons jubileum is een mooi moment om te kijken waar we vandaan komen, waar we staan én waar we naartoe willen. 2019 staat voor ASVZ in het teken van het jubileum met als thema '50 jaar vooruit'.

Jubileum logo ASVZ 50 jaar vooruit

In 1969 is met de start van de Meerpaal, een voorziening voor 48 ernstig gehandicapte kinderen, in Sliedrecht de basis gelegd voor het huidige ASVZ. En in de loop der jaren zijn we door fusies met andere instellingen gegroeid tot een grote zorgorganisatie voor mensen met een beperking. Een plek waar mogelijkheden in beperkingen centraal staat en waar iedere dag duizenden medewerkers het beste van zichzelf geven en de cliënt centraal stellen.

We grijpen ons 50-jarig bestaan aan om terug te blikken op verhalen en ervaringen uit 50 jaar ASVZ. Als organisatie maakt ASVZ zich al een halve eeuw sterk voor vernieuwing in de gehandicaptenzorg. Menswaardige zorg, daar staan we voor. Tegelijkertijd zijn we nog lang niet klaar; ondersteuning en behandeling kunnen altijd beter. We zijn halverwege, en dat punt markeren we met het jubileumjaar. In ons jubileumjaar willen we aan iedereen laten zien dat we elke dag een stapje verder komen. ASVZ gaat al '50 jaar vooruit' en dat blijven we de komende decennia ook gewoon doen. Ons jubileum gaan we vieren met cliënten en hun verwanten, medewerkers, vrijwilligers en andere zorgpartners.

Op de hoogte blijven?

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het jubileum en onze jubileumactiviteiten. Of ga naar www.facebook.com/bijasvz en ‘like’ onze pagina, zodat je ons jubileum ook via Facebook kunt volgen.