Bolder Valley 4.0 op ASVZ locatie Merwebolder

Op zaterdag 11 mei a.s. wordt het terrein van ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht weer omgetoverd tot Bolder Valley. Een groots festival speciaal voor cliënten van ASVZ, met muziek van diverse DJ’s.

Waarom dit festival?

Niet voor iedereen is het bezoeken van een festival vanzelfsprekend. Om de festivalervaring ook voor onze bewoners mogelijk te maken zijn we 4 jaar geleden samen met 10.000 hours gestart met het organiseren van een festival op eigen terrein.

Het is ieder jaar een leuk feest, echt een festival, en iedereen helpt mee.

Melvin Bezoeker Bolder Valley

Een festival voor en door onze bewoners

Melvin, bezoeker en vrijwilliger van het festival, vindt dat dit evenement nooit meer moet stoppen. ‘Het is ieder jaar een leuk feest, echt een festival, en iedereen helpt mee’. Melvin helpt ook mee in de voorbereidingen. Op de dag zelf is hij onderdeel van de filmploeg van ASVZ. Samen maken zij ieder jaar een mooi verslag van de dag.

Samenwerking met 10.000 hours en Q-dance

Er komt veel bij kijken om een dergelijk festival goed neer te zetten. De samenwerking met Q-dance kwam 4 jaar geleden als geroepen. Met hen kwam de organisatie niet alleen in een stroomversnelling maar werd het festival ook meteen naar een professioneel niveau getild. Q Dance organiseert ieder jaar een vrijwilligersdag waarbij ze zoveel mogelijk vrijwilligersuren doneren aan activiteiten voor kwetsbare mensen.

Programma 4e editie Bolder Valley

Van 10-15.00 uur nemen de vrijwilligers van Q dance een aantal tuinen onder handen en gaan zij fietsten en wandelden met cliënten. Daarna gaan zij samen met cliënten en medewerkers van ASVZ aan de slag om het festivalterrein van Bolder Valley op te bouwen. Van 15.00 – 19.00 uur laten DJ’s van Q Dance hun hits uit de speakers knallen, afgewisseld met populaire top 40 nummers.

Tijdens het feest genieten zo’n 200 cliënten van de inzet van vrijwilligers bij de verschillende activiteiten. Bij diverse workshops kunnen cliënten zelf creatief zijn, zoals bij het maken van een eigen pet, festival-shirt of graffiti kunstwerk. 

Medewerkers van ASVZ, 10.000 hours en Q Dance, vrijwilligers en cliënten hebben zin in deze swingende dag

Bolder Valley 2018