Bolder Valley ook dit jaar een succes

Terug naar nieuwsoverzicht

Op zaterdag 26 mei was het terrein van ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht weer omgetoverd tot Bolder Valley. Een groots festival voor cliënten met muziek van DJ’s en workshops. Een evenement georganiseerd door zowel Q dance, medewerkers en cliënten van ASVZ. 80 vrijwilligers namen verschillende werkzaamheden op het terrein voor hun rekening. Zowel voor vrijwilligers, medewerkers als voor cliënten was het een geslaagde en gezellige dag.

Bolder Valley 2018

Vrijwilligersuren

Q Dance organiseert ieder jaar een vrijwilligersdag waarbij ze zoveel mogelijk vrijwilligersuren doneren aan activiteiten voor kwetsbare mensen. Een aanbod waar ASVZ dankbaar gebruik van maakte om dit jaar voor de 3e keer Bolder Valley te kunnen organiseren. De vrijwilligers namen in de ochtend een aantal tuinen onder handen, fietsten en wandelden met cliënten. Vanwege de hitte bedachten vrijwilligers en cliënten spontaan spelletjes met water. Daarna gingen zij gezamenlijk aan de slag om het festivalterrein van Bolder Valley op te bouwen.

Creatief zijn

Tijdens het feest genoten zo’n 200 cliënten van de inzet van vrijwilligers bij de verschillende activiteiten. Bij diverse workshops konden cliënten zelf creatief zijn, zoals bij het maken van je eigen pet, festival shirt en graffiti kunstwerk.

Vanwege het heerlijke weer was er een sproeier aanwezig ter verkoeling. Tevens was er extra water, ijs en frisdrank.

Bolder Valley 4.0

DJ’s van Q Dance, waaronder de DJ Bass Chaserz, lieten enthousiast hun hits uit de speakers knallen, afgewisseld met populaire top 40 nummers. ASVZ, Q Dance, vrijwilligers en cliënten kijken terug op een geslaagde en swingende dag.

De vele enthousiaste reacties van vrijwilligers en cliënten maken de organisatie alweer enthousiast om Bolder Valley 4.0 te organiseren!