Bolderloop: samenwerking tussen Trimclub ABC en ASVZ

Trimclub ABC organiseert in samenwerking met ASVZ voor de zeventiende keer de Bolderloop in Sliedrecht. Het doel is om beweging mogelijk te maken voor cliënten van ASVZ. De Bolderloop vindt plaats op zaterdag 9 november en gaat over het terrein van locatie de Merwebolder.

Iedereen kan meedoen

De Bolderloop is er voor iedereen: zowel beginnende als prestatielopers kunnen meedoen. Vanuit ASVZ lopen medewerkers, cliënten, familie en vrienden mee. In 2018 deden meer dan 230 lopers mee aan de Bolderloop, laten we er met elkaar voor zorgen dat er dit jaar meer lopers meedoen. Doe jij ook mee?

De lopers staan klaar voor het startsein van de Bolderloop in 2018.

Parcours

Het parcours van de Bolderloop gaat over het terrein van de Merwebolder. Er kan gekozen worden voor twee afstanden: 6 km of 10 km. Het startsein wordt om 10.30 uur gegeven. De eerste drie lopers per afstand en geslacht krijgen een prijs. En voor alle lopers is er na afloop een traktatie. Er zijn douches en omkleedgelegenheid op het terrein aanwezig.

Doe je mee?

Inschrijven kan op zaterdag 9 november vanaf 9.30 uur tot 10.15 uur. Het inschrijfgeld bedraagt minimaal € 5.- per persoon. Met uw deelname ondersteunt u de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking om te sporten. Alle inkomsten van de Bolderloop zijn namelijk bestemd voor de afdeling Bewegingsagogie van ASVZ. De opbrengst wordt besteed aan het aanschaffen van fitness- en krachttrainingsapparatuur.