Business Ontmoet Zorg: ASVZ viert jubileum ook met bedrijven

ASVZ bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vieren we met cliënten, medewerkers en andere betrokkenen van onze organisatie. Ook met bedrijven uit de omgeving van ASVZ locatie Merwebolder willen we dit feest vieren. Daarom heten wij ondernemers uit de regio van harte welkom op het evenement ‘Business Ontmoet Zorg’. Eerder zou dit plaatsvinden op 18 september. I.v.m. een ander groot evenement in de Drechtsteden, wordt het verzet naar woensdag 30 oktober 2019.

Wat kunnen bedrijven verwachten?

Onder het genot van een hapje en een drankje zal Wim Kos, voorzitter raad van bestuur, bezoekers welkom heten. Daarna kan plaats genomen worden aan diverse tafels om meer te weten te komen over de zorg- en dienstverlening. Een aantal van onze cliënten zijn dienstverlenend aan en inzetbaar voor bedrijven. Daar vertellen zij tijdens het evenement graag over.

Komt u ook?

De datum wordt nog bekend gemaakt. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in dit evenement? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met:
Joris van Schilt: 06-13 02 36 15, jvschilt@asvz.nl

Joris van Wijngaarden: 06-53 38 17 07, jvwijngaarden@asvz.nl.

Voorbeelden van samenwerking

ASVZ werkt samen met uiteenlopende bedrijven: bouw, onderhoud, techniek, leveranciers van meubels, tilliften, vervoersbedrijven, etc. Een aantal van deze bedrijven geven met ASVZ invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Ortho Innovatief in Nieuwerkerk a/d IJssel werken bijvoorbeeld cliënten mee aan de vervaardiging van rolstoelzittingen. Voor drukkerij Obreen uit Ridderkerk verrichten cliënten productiewerkzaamheden. Een groot aantal van onze cliënten zijn dienstverlenend aan en inzetbaar voor bedrijven. Door het verzorgen van een lunch, onderhoud van tuinen, vervaardigen van geschenkproducten, het doen van productiewerk en nog veel meer.

Nu al meer weten over onze samenwerking met bedrijven? Ga naar www.asvz.nl/bedrijven.