Dankwoord Wim Kos

Terug naar nieuwsoverzicht

Op deze manier wil ik alle collega’s, cliënten, ouders en vrijwilligers van ASVZ ontzettend bedanken voor de mooie dagen waarop ik steeds weer van een ander deel van de organisatie afscheid heb genomen.

De vele kaarten, mails, likes en berichten op social media en de evenzovele persoonlijke groeten hebben bij mij, op de valreep van de lockdown, een onvergetelijke indruk achtergelaten van de zorg waarin ik met zoveel plezier ruim 44 jaar heb gewerkt. De ruim 25 jaar als bestuurder bij ASVZ nemen daarbij een speciale plaats in.

Meer nog dan een afscheid heb ik het gezien als het met elkaar geschreven hebben van een hoofdstuk in de boeiende organisatiegeschiedenis van ASVZ. Tegelijkertijd ervaarde ik het als de start van een volgend hoofdstuk in het ASVZ boek dat jullie met elkaar verder schrijven. Mensen met een beperking die van zorg afhankelijk zijn om zichzelf met eigenwaarde te zien of op zijn minst te voelen, zullen verder profiteren van die gezamenlijke schrijvers van de reeds geschreven en de nog te schrijven hoofdstukken.

Excuses voor fouten die ik heb gemaakt, wil ik op deze plaats ook aanbieden na het horen van zoveel lovende woorden. Er zijn onvermijdelijk ook beslissingen genomen, waarvan ik de gevolgen niet juist heb ingezien. Nogmaals bedankt voor alles wat we met elkaar hebben meegemaakt in goede en slechte tijden.

Met twee ervaren en op de zorg betrokken bestuurders als Hanneke en Jaap, die samen met verschillende kwaliteiten bij iedereen die in de dialoog met ouders/verwanten, vrijwilligers en cliënten verder trekken, kan ik met volle overtuiging jullie een inspirerend vervolg op wat geweest is toewensen. ASVZ 50 jaar vooruit!

Wim Kos
30-12-2021