24 augustus feestmiddag omwonenden Merwebolder

In 2019 bestaat ASVZ 50 jaar. In 1969 is met de start van de Meerpaal in Sliedrecht de basis gelegd voor het huidige ASVZ. Begin jaren 70 werd De Merwebolder gebouwd en is inmiddels uitgegroeid tot een fraaie woonlocatie voor ruim 500 mensen met een beperking. Ons jubileum is een mooi moment om te kijken waar we vandaan komen, waar we staan én waar we naartoe willen. Vanaf 24 augustus is een festivalterrein ingericht op de locatie Merwebolder en tot 22 september worden hier diverse festiviteiten georganiseerd. We willen deze festiviteiten starten met een ontmoeting met u, als buren van de Merwebolder en nodigen u van harte uit om dit feestje met ons te vieren. Vanzelfsprekend zijn ook de overige bewoners van Sliedrecht van harte welkom.

Feestbus ASVZ 50 jaar vooruit

Programma 24 augustus

Op zaterdag 24 augustus heten we u vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur u van harte welkom. We ontvangen u met een hapje en een drankje en er zullen pannenkoeken en poffertjes zijn. Voor de kinderen is er een springkussen en natuurlijk wat lekkers! Er staan diverse kramen, zoals u kent van de Bolderbraderie, dit keer alleen kramen met producten van de cliënten van ASVZ. En natuurlijk wordt deze middag omlijst met muziek. Kortom het wordt gewoon gezellig om de Merwebolder eens op te wandelen; breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de kinderboerderij of de manege. U wordt aan de poort ontvangen en de weg wijst zich vanzelf. Onze cliënten en medewerkers verheugen zich op uw bezoek. Vanzelfsprekend zijn ook de overige bewoners van Sliedrecht van harte welkom.

Open kerkdienst 1 september 2019

We informeren u hierbij eveneens dat op zondag 1 september op het terrein op de Merwebolder een open kerkdienst wordt gehouden van 14.00 – 16.00 uur. We willen niet nalaten dit te noemen; u bent van harte welkom!