Genomineerden Special Media Awards bekend

Terug naar nieuwsoverzicht

Op zaterdag 9 november 2019 worden tijdens de Week van de Mediawijsheid voor de eerste keer de Special Media Awards uitgereikt. De beste mediamakers met een verstandelijke beperking konden van 1 september tot en met 15 oktober hun werk inzenden. De jury heeft alle inzendingen bekeken en beoordeeld en de genomineerden zijn bekend.

De Special Media Awards is een wedstrijd voor de beste mediamakers met een verstandelijke beperking.

Genomineerden ASVZ

De jury werd verrast door mooie, grappige en enthousiaste inzendingen. Het was dan ook geen makkelijke keuze voor de jury. Maar uiteindelijk zijn uit de ruim 80 inzendingen de 23 genomineerden gekozen en ingedeeld in 7 categorieën. Onder de genomineerden zitten ook twee cliënten van ASVZ: Claudia Vlogs is genomineerd in de categorie Beste YouTuber en Rianne Vlogs in de categorie Beste Vlog.

Uitreiking

Op zaterdag 9 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een besloten feest in Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Bekende Nederlandse mediamakers reiken de awards uit aan de winnaars. De presentatie is in handen van Tess Milne. De Special Media Awards uitreiking is via een livestream te volgen.      

De awards zijn gemaakt door clienten van ASVZ op werkplaats Groenstraat.

Awards gemaakt door ASVZ

De cliënten van werkplaats Groenstraat in Tilburg hebben de awards ontworpen en gemaakt. Ze hebben hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Maar dit is gelukt en de awards zijn echt prachtig geworden. Alle genomineerden gaan op de feestavond naar huis met de kleine versie. En de winnaars per categorie krijgen allemaal een grote versie.