Nieuw intern themamagazine voor medewerkers van ASVZ

Terug naar nieuwsoverzicht

ASVZ heeft een nieuw magazine speciaal voor medewerkers van ASVZ geïntroduceerd. Het magazine heet InZet en verschijnt maximaal twee keer per jaar. Ieder nummer krijgt een specifiek thema. Het eerste nummer gaat over MIP (Melding Incidenten Personen).

InZet: het interne themamagazine speciaal voor medewerkers van ASVZ.

Medewerkers vertellen openhartig hoe ze met incidenten omgaan binnen hun eigen werk. Waar lopen ze tegen aan, wat gaat goed, wat kan beter en hoe helpen collega’s daarbij? En wat vinden cliënten en verwanten hiervan? Zo leren we ASVZ-breed van elkaar. 

Bijzondere inzichten

Hanneke Kooiman van de raad van bestuur van ASVZ over het nieuwe magazine: “InZet biedt ruimte aan de kennis en ervaring, vragen, zorgen en bijzondere inzichten van medewerkers. Natuurlijk, we hebben al onze manier om van elkaar te leren en met elkaar verder te komen. Maar hoe mooi is het om nu dwars door de organisatie heen verhalen uit de dagelijkse praktijk met elkaar te delen? En dilemma’s die we in ons werk tegenkomen in alle openheid te bespreken? Ik zie het als een goede manier om aan de kwaliteit van onze zorg te werken, ons vak te verdiepen en vitaal te blijven.”

Meer informatie?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op via communicatie@asvz.nl.