Kerstactiviteiten bij ASVZ

Kerstmarkt Merwebolder goed bezocht

Een groot aantal bezoekers kwam afgelopen woensdag naar de kerstmarkt op ASVZ locatie Merwebolder in Sliedrecht. Cliënten en winkeliers uit de omgeving verkochten unieke kerstproducten. Diverse koren traden op in de nieuwe muziektent. En kinderen konden zich vermaken met het roosteren van marshmallows, kerstballen maken, djembé spelen, met de kersttrein mee, etc. Voor de inwendige mens waren er o.a. oliebollen, glühwein, broodjes en andere versnaperingen. Het was koud maar dat kon niet gezegd worden van de sfeer. Vandaag is er een kerstmarkt op de Lingebolder in Leerdam en morgen op Vincentius in Udenhout.

Sfeerimpressie van de kerstmarkt op ASVZ locatie Merwebolder

Ieder jaar organiseert ASVZ op diverse locaties kerst- en wintermarkten. Onze cliënten verkopen kerstproducten die gemaakt zijn door dagbestedingsateliers van ASVZ. Er kan aan diverse activiteiten deelgenomen worden. Het activiteitenaanbod verschilt per locatie. Iedereen is welkom!

Locaties ASVZ kerst- en wintermarkten

Kerstwandeling Sliedrecht

Op vrijdag 21 december a.s. kunnen inwoners van Sliedrecht deelnemen aan een kerstwandeling. Deze vindt plaats op het terrein van ASVZ, locatie Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht tussen 15.30 en 17.30 uur en tussen 18.30 en 21.00 uur. Elke 7 minuten vertrekt er een groep van ongeveer 25 personen. Deelname is gratis. Kaartjes voor de wandeling kunnen vanaf 1 december a.s. gereserveerd worden via www.eventbrite.nl

Flyer kerstwandeling