Opening Nijhofflaan

Terug naar nieuwsoverzicht

Vrijdag 6 juli was het groot feest aan de Nijhofflaan in Dordrecht. 23 Bewoners openden officieel hun nieuwe woning. Ze knipten tegelijkertijd een groot rood lint door. Het muziek duo van Hoppa Hoppa Tralala maakte extra feestelijk.

Bewoners openen officieel de woning

Toespraak van Siska en Franny

Bewoners Siska en Franny hielden een toespraak. Siska heette iedereen welkom, ook de ouders. “Ik heb een mooie kamer. Het is goed gelukt”, vertelde ze. Franny, bewoonster van de 1e verdieping, is ook erg blij met haar mooie studio. Ze bedankte iedereen: begeleiders, teamleiders, vrijwilligers. En restaurant De Roef voor de hapjes en drankjes. “Jullie moeten nooit weggaan, want ik ben erg blij met de begeleiders. En nu gaat het dak eraf, want we gaan feesten”, riep ze naar iedereen.

Bestuursvoorzitter Wim Kos sprak alle bewoners toe

Wim Kos, bestuursvoorzitter, benadrukte dat hij trots is dat alle bewoners de verhuizing ‘overleefd’ hebben. “Als je ergens 20 à 30 jaar hebt gewoond, is je eerste nacht in je woning best spannend. Maar het gaat vast allemaal lukken.” Hij wenst iedereen veel woonplezier en een mooie tijd samen.

In januari konden de bewoners al hun nieuwe woning bekijken tijdens de kijkmiddag. Hierdoor konden ze al een beetje wennen aan hun nieuwe woonomgeving.

Hoppa Hoppa Tralala maakte er een feest van