Muzikale opening Spinnershoek

Terug naar nieuwsoverzicht

De woningen Spinnershoek 11 en 12 in Sliedrecht zijn maandag 18 december op muzikale wijze officieel geopend. Zanger Tony Neef, de grote idool van Denise, kwam speciaal voor haar langs en gaf een optreden.

Zanger Tony Neef maakte er een feestje van

Na het welkomstwoord van bestuursvoorzitter Wim Kos, barstte het vuurwerk en de confetti los. De woningen zijn nu officieel geopend. Cliënten, ouders/verwanten, medewerkers en andere geïnteresseerden waren aanwezig om dit moment te vieren.

Spinnershoek 11 en 12 zijn twee aan elkaar geschakelde woningen op het terrein van de Merwebolder. De cliënten woonden voorheen in de Prinsenweer en de Blauwe Golf, maar zijn blij met hun moderne en ruim opgezette woning. Aan het bouwen van een nieuwe woning gaat een heel proces vooraf. Voor de bewoners was dit ook een spannende tijd. Wim bedankte de bewoners en ouders dan ook voor hun geduld. Fijn dat de bewoners voor het eerst de feestdagen in hun nieuwe huis kunnen vieren en hopelijk gaat de woning snel als ‘thuis ‘voelen. Tony Neef sloot de opening af met een toegift.

Voorzijde Spinnershoek 11 en 12