Ouders voor ouders: ook tijdens de coronacrisis

Terug naar nieuwsoverzicht

Zou u het fijn vinden om met een andere ouder of verwant te praten over de gevolgen van het coronavirus? Of over iets anders dat u bezig houdt in de zorg voor uw kind of verwant? Ouders voor ouders biedt ook in deze roerige tijd een luisterend oor voor ouders/verwanten en naaste familie van cliënten die begeleiding krijgen van ASVZ.

Uw hart luchten

Het kan soms fijn zijn om met een andere ouder of verwant te praten. Iemand die vergelijkbare dingen meemaakt en begrijpt waar u het over hebt. Ouders voor ouders kan u hierbij helpen. Ouders voor ouders is er voor kleine en grote vragen, en ook voor mensen die gewoon even hun hart willen luchten. Soms is het contact eenmalig, maar het is ook mogelijk dat mensen langere tijd contact met elkaar hebben. Dit kan door een persoonlijk gesprek, mail of telefonisch. Ouders voor ouders heeft geheimhoudingsplicht.

Ouders voor ouders werkt in alle regio’s van ASVZ. Ook als u geen lid bent van de oudervereniging kunt u bij ons terecht. 

Meer informatie?

Wilt u weten wat Ouders voor ouders voor u in deze roerige tijd kan betekenen? In het magazine AanZet vertelt Corrie wat Ouders voor ouders voor haar betekent. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de OVV: 06 - 23 20 46 19 of ovv@asvz.nl. Of kijk op de website van de OVV.

Filmpje Ouders voor ouders

Marthy Wachtberger, OVV-bestuurslid en ouder van een cliënt die begeleiding krijgt van ASVZ, vertelt waarom Ouders voor ouders is opgericht.