OVV schenkt aan Merwebolder en Lingebolder

Terug naar nieuwsoverzicht

OVV Lingebolder/ Merwebolder viert 40 jarig bestaan en schenkt de locaties een muziektent en ontmoetingsplek.

Zaterdag 21 januari jl. vierde de ouder-verwantenvereniging (OVV) Merwebolder/Lingebolder haar 40-jarig bestaan in 'de Roef' van ASVZ locatie de Merwebolder.

Tijdens een druk bezochte receptie overhandigde penningmeester Nico van Delft namens de OVV een mooi cadeau aan de locatie Merwebolder.

Samen met Hans Kortleven, bewoner van Vlasakker 6, onthulde Nico een drieluik met daarop een tekening van een multifunctionele muziektent.

Onthulling Muziektent -1

Deze nog te realiseren muziektent wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van:

Een gezamenlijke ontmoetingsplek voor de Lingebolder

Op zaterdag 28 januari jl. vierde de OVV Merwebolder/Lingebolder haar 40-jarig jubileum op de locatie Lingebolder.  Het was een gezellige drukte in het restaurant, waar de Lingebolder-band voor de muzikale omlijsting zorgde.  

Ook voor de locatie Lingebolder had de OVV een jubileumcadeau.
Onder toeziend oog van veel bewoners, ouders en verwanten, en medewerkers van ASVZ onthulde Lidia Beijer, bewoonster van Filips Willemstraat 3, samen met penningmeester Nico van Delft een impressie van een gezamenlijke ontmoetingsplek voor cliënten van de Lingebolder. Op deze ontmoetingsplek tussen Filips Willemstraat 19 en Maria van Oranjestraat 5 komen o.a. een picknickset, een prieel en buitenspellen.


De bewoners, ouders/verwanten en medewerkers konden via een prijsvraag een naam bedenken voor deze nog te realiseren ontmoetingsplek.
De naam zal bekend worden gemaakt als deze plek in gebruik genomen gaat worden.

impressie cadeau.jpgonthulling cadeau-2.jpg

Ook dit jubileumcadeau is mede mogelijk gemaakt door: