Wim Kos gaat met pensioen

Terug naar nieuwsoverzicht

Wim Kos, voorzitter raad van bestuur ASVZ, gaat op 19 december met pensioen. En neemt na 33 jaar afscheid van ASVZ. Hij is zijn carrière gestart bij ASVZ als hoofd agogische/medische dienst, later als lid van de raad van bestuur en sinds 2006 als voorzitter van de raad van bestuur.

Door zijn inhoudelijke en bedrijfsmatige kennis, ondernemerschap en verbindende kwaliteiten, is ASVZ geworden tot de sterke organisatie die er nu staat. Een organisatie, waar de tevredenheid onder medewerkers, cliënten en hun ouders/verwanten goed is en die financieel gezond is.

Wim Kos, voorzitter raad van bestuur ASVZ, gaat 19 december met pensioen.

Hanneke Kooiman, sinds 2018 lid van de raad van bestuur, wordt de nieuwe voorzitter. Samen met Jaap de Gruijter vormt zij na 19 december dan de raad van bestuur van ASVZ.

Jessie Bekkers- van Rooij, voorzitter raad van toezicht ASVZ: “De raad van toezicht is Wim zeer erkentelijk voor zijn enorme inzet en betrokkenheid in de afgelopen 33 jaren. We hebben er alle vertrouwen in dat Hanneke en Jaap de organisatie in goede banen blijven leiden, waarbij de mens voorop staat.”