Wim Kos met pensioen

Terug naar nieuwsoverzicht

Wim Kos, voorzitter van de raad van bestuur van ASVZ, gaat op 19 december met pensioen. Hij heeft 33 jaar bij ASVZ gewerkt. Hij is zijn carrière gestart bij ASVZ als hoofd agogische/medische dienst, later als lid van de raad van bestuur en sinds 2006 als voorzitter van de raad van bestuur. De organisatie heeft, binnen de geldende corona-maatregelen, op passende wijze afscheid van hem genomen.

Koninklijke onderscheiding

Op 16 december is hij onderscheiden met een Koninklijke Onderscheiding als ridder in de orde van Oranje Nassau. De burgemeester van Sliedrecht heeft hem de versierselen overhandigd. 

Wim Kos ontvangt lintje
Wim Kos ontvangt lintje van de burgemeester van Sliedrecht

Drive-through receptie

Daarnaast konden vele medewerkers en relaties hem nog persoonlijk spreken tijdens een drive-through receptie op 15 december. Ook was diezelfde avond was de gastheer bij een online bingo voor meer dan 1000 cliënten! En zaterdag 18 december hebben alle cliënten nog de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen tijdens een tweede drive-through receptie.

Dankbaar

ASVZ is Wim Kos veel dankbaarheid verschuldigd voor zijn enorme inzet en betrokkenheid bij cliënten en medewerkers. Dankzij zijn inspanningen is ASVZ geworden tot de sterke organisatie die het nu is, waar kleinschaligheid voorop staat.

Lees hier ook het afscheidsinterview met Wim uit de laatste AanZet van 2021.