Reünie ASVZ 50 jaar vooruit

Terug naar nieuwsoverzicht

Ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan organiseren we op zaterdag 7 september 2019 een feestelijke reünie. De reünie, deze vindt plaats op de Merwebolder in Sliedrecht van 11.00 tot 17.00 uur. Alle huidige én voormalige medewerkers van de organisatie en haar voorlopers zijn welkom op de bijeenkomst. Bezoekers kunnen onder meer genieten van muziekoptredens en een braderie.

De reünie

De reünie vindt plaats op de Merwebolder in Sliedrecht, één van de locaties van ASVZ. Op dat terrein komen feesttenten met kraampjes, ontmoetingsruimten, eten, drinken en podia voor muziekoptredens. Naast medewerkers zijn ook cliënten, vrijwilligers, verwanten en andere geïnteresseerden welkom. 

 De organisatie nodigt nadrukkelijk ook oud-werknemers van haar fusiepartners, Stichting PCT, ASVZ Zuid-Holland, SVVGR, Vincentius en Merwebolder uit om naar de reünie te komen. “Zij en onze huidige medewerkers hebben ons geholpen uit te groeien tot de organisatie die we nu zijn”, zegt bestuurder Wim Kos.

Zij en onze huidige medewerkers hebben ons geholpen uit te groeien tot de organisatie die we nu zijn.

Wim Kos Bestuurder

Verhalen uitwisselen

De fusie-organisaties die samen het huidige ASVZ vormen, krijgen een eigen ruimte op de reüniebijeenkomst. Daar kunnen medewerkers, oud-collega’s en vrijwilligers elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen.

 ASVZ roept betrokkenen op de uitnodiging voor de reünie te verspreiden in hun eigen netwerk. Van veel oud-collega’s hebben zijn er geen contactgegevens. ASVZ hoopt dat zo veel mogelijk mensen er op 7 september bij kunnen zijn. Zodat samen 50 jaar ASVZ gevierd kan worden.

Fusies en groei

De opening van instelling De Merwebolder in 1969 geldt als het oprichtingsjaar van ASVZ. Door fusies met andere instellingen is ASVZ tussen 1997 en 2004 uitgegroeid tot een grote zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vragen?

Wie vragen heeft over de reünie of het jubileum van ASVZ, kan een e-mail sturen naar reunie@asvz.nl.

Inschrijven?

Betrokkenen kunnen zich aanmelden voor de reünie via www.asvz-reunie.nl