Ontmoetingen en herinneringen tijdens reünie ASVZ

Terug naar nieuwsoverzicht

Op zaterdag 7 september beleefde ASZV op de Merwebolder in Sliedrecht een mooie reünie ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan. Onder de ruim 1.000 bezoekers, waaronder veel oud-medewerkers van de fusiepartners, werden veel herinneringen opgehaald tijdens onverwachte ontmoetingen.

Bijpraten met oud-collega's op het festivalterrein

Verleden, heden en toekomst in De Ark

Een reünie is geen reünie wanneer er niet bijgepraat kan worden met oud-collega’s. Daarom was De Ark ingericht als meetingpoint met hierin een “oproepwand”. Hiermee konden de bezoekers juist die oud-collega’s oproepen waarmee ze wilden lachen om anekdotes of om herinneringen op te halen. Daarnaast was in De Ark een museum ingericht met veel oude foto’s, attributen en kleding, waardoor de bezoekers echt terug in de tijd konden gaan. Er is niet alleen gekeken naar vroeger, maar ook naar waar we nu staan én de toekomst; passend bij ASVZ 50 jaar vooruit. De bezoekers konden daarom ook kennismaken met de zorginnovatieve materialen van Eureka.

Gezelligheid op festivalterrein

Op het festivalterrein was nog veel meer te beleven voor de bezoekers. Er stonden diverse kramen van de dagbestedingsgroepen waar producten van cliënten van ASVZ verkocht werden. De winkelstraat was deze dag ook geopend. Ook aan de inwendige mens was gedacht; een hapje en drankje werd verzorgd door ASVZ Servicedienst en er waren enkele foodtrucks aanwezig. De sfeer werd er door de muziek van twee looporkesten en de bands van United by Music extra ingebracht. Als afscheid ontvingen alle bezoekers de gewilde ASVZ 50 jaar vooruit rugzak.

Wat staat er nog op de agenda?

Er staan op de Merwebolder nog twee jubileum evenementen op de agenda:

  • Heel Touwbaan Bakt op vrijdag 13 september van 14.00-16.00 uur. Kom proeven!
  • Vrijwilligersfeest op zaterdag 14 september