Sfeervolle kerstactiviteiten ASVZ

Kom in een gezellige wintersfeer eten, drinken, deelnemen aan workshops en kerstinkopen doen. U bent van harte welkom op een van onze locaties.

Wat is er te beleven?

Cliënten verkopen verschillende kerstproducten gemaakt door dagbestedingsateliers van ASVZ. Ook staan er kramen van winkeliers uit de omgeving. Er is muziek en kinderen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. Voor de inwendige mens zijn er o.a. oliebollen, glühwein en andere versnaperingen. De markt is voor iedereen toegankelijk.

Unieke producten

Een zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk. Bij ASVZ speelt dagbesteding al jaren een belangrijke rol in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Onze cliënten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het produceren van unieke winter- en kerstartikelen. Producten gemaakt van chocolade, hout, zeep, beton, takken uit eigen tuin en nog veel meer. Vol trots verkopen zij deze producten zelf tijdens de kerstmarkten. Komt u ook?

Kaarsenstandaards gemaakt door cliënten van ASVZ Waalhaven

Kerstmarkten per locatie:

Kerstwandeling

Op 20 december vindt voor de vijfde keer een kerstwandeling op de Merwebolder plaats. Tijd: 15.30-21.00 uur. De inschrijving start op 1 december. Via de website https://www.eventbrite.nl/ kan vanaf dan ingeschreven worden.