Speciaal jubileummagazine over verleden, heden & toekomst

Terug naar nieuwsoverzicht

Dit jaar bestaat ASVZ 50 jaar. Een jubileum waar we graag bij stil staan, en dat we vieren. Over de halve eeuw zorg en ondersteuning die we bieden aan mensen met een beperking verschijnt een speciaal jubileummagazine: een eenmalige uitgave over verleden, heden & toekomst van ASVZ.

50 jaar vooruit

In de afgelopen 50 jaar zijn we uitgegroeid tot wie we nu zijn. We gaan al een halve eeuw vooruit in  menswaardige zorg. En daar zijn we trots op. Samen met cliënten en hun familie hebben we enorme stappen gezet: van een tehuis naar een professionele organisatie waarbij bijna zesduizend cliënten zich thuis voelen, van Voorschoten in Zuid-Holland tot Udenhout in Brabant. Het resultaat van 50 jaar kijken naar wat wél kan, en dat – stap voor stap – samen aanpakken. Van 50 jaar vooruit in menswaardige zorg. Motto van ons jubileumjaar is: 50 jaar vooruit.

Feestelijk jubileummagazine

In het jubileummagazine blikken we terug. Bijvoorbeeld met het verhaal van Henry, die al 50 jaar bij ASVZ woont. Of het interview met Ellie, die zich al bijna 50 jaar met hart en ziel inzet voor cliënten. We kijken ook naar waar we nu staan – én we kijken vooruit. Zo lees je verhalen van ASVZ-medewerkers, ervaringsdeskundigen en een hoogleraar, die hun toekomstvisie delen.

Het jubileummagazine over verleden, heden & toekomst

Magazine in de brievenbus

Het magazine wordt in mei verspreid onder medewerkers, ouders, verwanten, vrijwilligers en gepensioneerden. Wilt u ook een magazine ontvangen? Stuur dan een mailtje naar pr@asvz.nl.