Update coronamaatregelen

Terug naar nieuwsoverzicht

Vanaf 25 september vervalt de verplichte anderhalvemeterregel. Wel blijven de basisregels van belang. Ook als u gevaccineerd bent. Dus was vaak uw handen, hoest en nies in uw elleboog, blijf thuis bij klachten en laat u direct testen en zorg voor voldoende frisse lucht. Geef elkaar ruimte. Anderhalve meter blijft de veilige afstand. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen bij ASVZ voor uw op een rij.

Wijzigingen vanaf 25 september

Bezoek
U bent van harte welkom als u op bezoek wilt komen. We vragen u van te voren een afspraak te maken met de begeleiding. Zo zorgen we dat er niet te veel mensen tegelijk aanwezig zijn in de woning. Tijdens het bezoek houdt u voldoende afstand tot de begeleiding en andere bewoners. Een mondkapje dragen is niet nodig.
Heeft u klachten (zoals hoesten en/of neusverkouden en/of koorts), dan kan een bezoek niet doorgaan.

Logeren
In overleg met de begeleiding mogen cliënten logeren of op bezoek gaan. Natuurlijk gelden de algemene maatregelen en hygiënevoorschriften.
Een bezoek kan niet doorgaan als de cliënt, u, of iemand in uw huishouden klachten heeft (zoals hoesten en/of neusverkouden en/of koorts).

Dagbesteding
We zijn heel blij, dat we sinds 1 september de dagbestedingslocaties weer stap voor stap volledig opstarten. De startdatum kan per locatie verschillen. Ook houden we rekening met wat we geleerd hebben in de afgelopen periode. Heeft u vragen over de dagbesteding voor uw kind of familielid? Neem dan gerust contact op met de teamleider van uw kind of familielid.

Informatie over het coronavirus

Bent u cliënt of bent u ouder/familie van iemand die bij ASVZ woont of dagbesteding heeft? Op onze website staat veel informatie over het coronavirus: