ASVZ genomineerd voor de Zinnige Zorg Award

Terug naar nieuwsoverzicht

ASVZ is met het behandelmodel Triple-C genomineerd voor de Zinnige Zorg Award 2021 van VGZ. Een blijk van waardering voor ons werk om de zorg te vernieuwen. We maken kans op een prijs waarmee wij Triple-C nog verder kunnen ontwikkelen. En jij kunt ons helpen deze prijs binnen te slepen. Hoe? Door op ons te stemmen via: vgz.nl/triple-c.

Het 'gewone leven' ervaren

Triple-C ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking die intensieve begeleiding nodig hebben om het ‘gewone leven’ te ervaren. In deze aanpak staat de behoefte voorop en niet de stoornis of mogelijk probleemgedrag. Door onvoorwaardelijke begeleiding bij een vast dagprogramma op de gebieden zelfzorg, wonen, werken en vrije tijd, wordt vertrouwen en zelfvertrouwen opgebouwd.

Stem op Triple-C

Je kunt vanaf 10 mei je stem uitbrengen op Triple-C. Stemmen kan tot uiterlijk zondag 30 mei 2021 (20.00 uur). Ga naar vgz.nl/triple-c om je stem uit te brengen. Zo help je ons om de Zinnige Zorg Award 2021 te winnen! 

Tijdens een speciale finale-avond op 1 juni beoordeelt een deskundige jury de vijf initiatieven met de meeste stemmen en kiest ze de uiteindelijke winnaar. De winnaar ontvangt € 10.000 aan prijzengeld dat ze kunnen besteden aan de zorgvernieuwing. 

Zinnige Zorg Award

De Zinnige Zorg Award is een nominatie voor initiatieven die de zorg in Nederland eenvoudiger, slimmer en patiëntvriendelijker maken. VGZ zoekt samen met zorgverleners naar vernieuwingen die dat mogelijk maken. Zo werken we samen aan toekomstbestendige zorg. Inmiddels zijn er ruim 200 goede voorbeelden van zinnige zorg. Uit al die ideeën zijn er nu 14 initiatieven geselecteerd die kans maken op een gouden, zilveren of bronzen Zinnige Zorg Award.