Sponsors ASVZ

Dankzij de steun van fondsen, bedrijven, verenigingen en particulieren zijn diverse wensen van cliënten mogelijk gemaakt.

Sponsors ASVZ:

Elektrische tandem voor de Hordijk in Rotterdam

Fonds Kind & Handicap heeft een elektrische tandem geschonken aan de bewoners van de Hordijk in Rotterdam. Dat worden gezellige fietstripjes voor de bewoners en begeleiders!

Duofiets voor de Spinnershoek in Sliedrecht

Dankzij het Coöperatief Dividendfonds van Rabobank Merwestroom is voor de Spinnershoek in Sliedrecht een duofiets gekocht. En daar zijn de bewoners en begeleiders heel blij mee!

Bewegingsagogie locatie Vincentius in Udenhout

Dankzij Stichting Old Grand Dad (OGD) kan de afdeling Bewegingsagogie van ASVZ-locatie Vincentius bewegingsactiviteiten aanbieden voor alle cliënten.

Speeltuin Ouder Kind voorziening Breda

Deze speeltuin in Breda is uitgebreid met een klimeiland en een glijbaan. Dit dankzij de financiële ondersteuning van de Vereniging Nederlandse Centrale voor Praktische Hulpverlening (NCPH) en de Corneliastichting.

Qwiek.up wens voor de Boeg

Dankzij de bijdragen van Ars Donandi en het Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds kan dagactiviteitengroep de Boeg genieten van een mobiele projector. Deze maakt van elke ruimte een snoezel- of belevingsruimte.

Een contacthond als spiegel

Gedurende een proefperiode werd binnen ASVZ een contacthond ingezet tijdens Psychomotore Therapie (PMT) en speltherapie. Al snel bleek de inzet van de hond voor cliënten veel op te leveren. Dankzij Dr. C.J. Vaillant Fonds kan deze vorm van therapie voortgezet worden.

Sportterrein Vincentius

s’ Avonds na het eten lekker voetballen. Dat was de wens van de bewoners van Vincentius. Diverse sponsoren maakten dit mogelijk: Stichting Familie Ommering, benefietdiner ASVZ, Stichting Goede Doelen Nh1816 en Vrienden van Vincentius. BTL Haren leverde bloemen en planten voor de aankleding van het terrein.

Lees het volledige artikel in Aanzet.

Boldermanege

Stoeterij Black Horses heeft 2 paarden (Fjorden) aan de Boldermanege van ASVZ locatie Merwebolder geschonken. Deze paarden zijn geschikt om een speciaal huifbed te trekken. (In een huifbed kan een cliënt liggend vervoerd worden met de paarden).

Stoeterij Black Horses

Nieuwe zaagmachine

Houtbewerkingsgroep op ASVZ locatie Lingebolder kan nieuwe zaagmachine kopen dankzij een cheque vanuit coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Nu kan de groep nog mooiere meubels op bestelling maken.

Meer informatie coöperatiefonds

Tweewieler de Gadering succesvol met crowdfundingsactie

Door de bijdragen van diverse fondsen, de bijdrage van ASVZ en de crowdfundingsactie is het streefbedrag van € 32.707,- opgehaald. De werkbus levert extra werk voor werknemers met een beperking.

Meer informatie Tweewieler de Gadering

Korfbalpaal Merwebolder

Een korfbalpaal op het terrein van De Merwebolder. Een initiatief vanuit SKC Merwede, gesteund door gemeente Sliedrecht, om het sporten voor verstandelijk en lichamelijk beperkten in Sliedrecht beschikbaar te stellen en te promoten.

Nieuwsbericht SKC Merwede

Bolderloop

Ieder jaar organiseert ABC trimclub de Bolderloop op het terrein van de Merwebolder. De opbrengst ging dit jaar naar een klimmuur voor in de gymzaal van de Merwebolder.

ABC trimclub