Sponsors ASVZ

Dankzij de steun van fondsen, bedrijven, verenigingen, particulieren, zijn diverse wensen van cliënten mogelijk gemaakt.

Sponsors ASVZ:

Boldermanege

Stoeterij Black Horses heeft 2 paarden (Fjorden) aan de Boldermanege van ASVZ locatie Merwebolder geschonken. Deze paarden zijn geschikt om een speciaal huifbed te trekken. (In een huifbed kan een cliënt liggend vervoerd worden met de paarden).

Stoeterij Black Horses

Tweewieler de Gadering succesvol met crowdfundingsactie

Door de bijdragen van diverse fondsen, de bijdrage van ASVZ en de crowdfundingsactie is het streefbedrag van € 32.707,- opgehaald. De werkbus levert extra werk voor werknemers met een beperking.

Meer informatie over Tweewieler De Gadering

Korfbalpaal Merwebolder

Een korfbalpaal op het terrein van De Merwebolder. Een initiatief vanuit SKC Merwede, gesteund door gemeente Sliedrecht, om het sporten voor verstandelijk en lichamelijk beperkten in Sliedrecht beschikbaar te stellen en te promoten.

Nieuwsbericht SKC Merwede

Bolderloop

Ieder jaar organiseert ABC trimclub de Bolderloop op het terrein van de Merwebolder. De opbrengst ging dit jaar naar een klimmuur voor in de gymzaal van de Merwebolder.

ABC trimclub

Sportterrein Vincentius

'S’avonds na het eten lekker voetballen'. Dat was de wens van de bewoners van Vincentius. Dirverse sponsoren maakten dit mogelijk: Stiching Familie Ommering, diverse sponsors benefit diner ASVZ, Stichting Goede Doelen Nh1816 en Vrienden van Vincentius. BTL Haren leverde bloemen en planten voor de aankleding van het terrein.

Nieuwe zaagmachine

Houtbewerkingsgroep op ASVZ locatie Lingebolder kan nieuwe zaagmachine kopen dankzij een cheque vanuit coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Nu kan de groep nog mooiere meubels op bestelling maken.

Meer informatie coöperatiefonds