Naar de Top!

ASVZ vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Daarom kun je meedoen met het programma Naar de Top! Het programma bestaat uit vier trainingen. In deze trainingen werk je aan jouw eigen groei en talenten.

Naar de Top.PNG

SAMEN Naar de Top!

In januari 2021 starten ASVZ en LFB met de training 'SAMEN Naar de Top'. Een training voor cliënten die zich als ervaringsdeskundige willen ontwikkelen. 

Er kunnen 10 cliënten van ASVZ meedoen. Is het iets voor jou? Je volgt dan - samen met coaches - de training 'SAMEN Naar de Top'. Na deze training ga je bij ASVZ aan de slag als ervaringsdeskundige. Je gaat dan samen met een coach training geven aan andere mensen met een beperking die ondersteuning krijgen van ASVZ. 

Wat ga je leren?

In de training 'SAMEN Naar de Top' kun je veel leren:

  • je leert om over je eigen ervaringen na te denken en te praten
  • je leert waar je goed in bent en wat je talenten zijn
  • je leert hoe je kunt samenwerken met anderen
  • je leert hoe je andere mensen met een beperking sterker kunt maken
Thuis op de computer.jpg

Informatiebijeenkomst

Wil je meer weten over deze training SAMEN Naar de Top? Kom dan naar de informatiebijeenkomst bij ASVZ op 19 januari van 16.00 tot 17.00 uur. Het is online via Teams. 

Je kunt je aanmelden bij Bertina Spelt: bspelt@asvz.nl.

Kun je niet bij de bijeenkomst zijn, maar wil je wel meedoen aan de training? Laat dit dan via een brief, een mailtje, gesprek of een filmpje weten aan Bertina Spelt

Maak daarbij duidelijk waarom jij het belangrijk vindt om mee te doen aan dit project. En waarom jij denkt dat jij daarvoor de juiste persoon bent. 

Je kunt je tot en met 22 januari aanmelden. 

Klik hier om Bertina een mail te sturen.

Meer informatie over de training 'SAMEN Naar de Top'?

Klik dan hier.