Jeugdhulp Rotterdam

Neem contact met ons op via

088- 933 12 95

Beschrijving van de desbetreffende opdracht

ASVZ biedt jeugdhulp, langdurig verblijf, behandeling, ondersteuning thuis, crisishulp, BSO, logeren.

Omschrijving organisatie

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen we al vanaf 1969. Sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft. In contact met onze omgeving laten we zien wat we doen en wat we kunnen. En vooral ook hoe we dat doen. Zo versterken we de verbinding met cliënten én met ouders en vrijwilligers, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Dit doen we samen. Met bevlogen en betrokken medewerkers uit de praktijk.

Wat kun je van ons verwachten?

U heeft een vraag over ondersteuning thuis, dagbesteding of wonen? Of bijvoorbeeld over zelfredzaamheid of vragen met betrekking tot diagnostiek en behandeling?

De medewerkers van de afdeling Klantadvies kennen de mogelijkheden binnen ASVZ en kunnen samen met u beoordelen of u hier de zorg kunt vinden die u wenst. Uiteraard kunnen ze ook meedenken over nieuwe vormen of aangepaste vormen van ondersteuning.

Zij kunnen u ook adviseren bij andere vragen, zoals het inkopen van zorg of de wijze van financieren die nodig is.

Met wie werken we samen?

We werken samen met:

  • Middin

  • Horizon

  • Parnassia

  • Stichting Bont

  • Ipse de Bruggen

  • Pameijer

  • Yulius

Actuele wachttijden

Wanneer je contact met ons opneemt hebben we binnen vijf werkdagen een eerste gesprek en zorgen we ervoor dat je binnen tien werkdagen hulp krijgt.

Contactgegevens 

088 - 993 12 95
www.asvz.nl

klantadvies@asvz.nl

Website  - homepage

www.asvz.nl

Onderaannemers

Middin

Boekje: wat moet je regelen als je 18 wordt?