Regioraad Brabant

Regioraad Brabant bestaat uit ouders, familie of vertegenwoordigers van cliënten. Zij komen op voor de belangen van cliënten in de regio Brabant.

Wat doet de Regioraad Brabant?

De Regioraad komt op voor de belangen van cliënten en denkt ook mee met de Centrale Cliëntenraad over adviesvragen die binnenkomen vanuit de Raad van Bestuur van ASVZ. De Regioraad werkt met werkgroepen voor verschillende thema’s. Bij Regioraad Brabant zijn dit de werkgroepen: communicatie, huisvesting, zorg wonen, vrije tijd en dagbesteding.

De leden van de Regioraden bezoeken regelmatig woningen en dagbestedingslocaties. Ze gaan dan in gesprek met cliënten, verwanten en medewerkers. Op die manier horen ze wat er leeft op een groep. Verder vergadert de Regioraad Brabant ongeveer zes keer per jaar. Bij deze vergadering zijn steeds twee sectormanagers aanwezig.  

Wij zoeken nieuwe leden. Denkt u met ons mee?

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Contact

Heeft u een vraag aan de Regioraad Brabant? Of wilt u meer informatie of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen. U kunt ook uw mailadres aan de raad doorgeven, zodat wij u de nieuwsbrief van de raad kunnen doorsturen. Bertine Weeda is bereikbaar op: